Jag är med!

Tjena Godningar
nu är så att jag är med och tävlar! :D..
jo jag är med i den här tävligen för min fina vän moas skull!
eftersom hon har hål i navelen ochjag tycker hon värd ett fint navel smycke!
hon är en sån himla fin människa och riktigt go att snacka med och någon man kan lita på.. :)
hon är en som har hjälpt mig mycket och det första jag tänkte på när jag såg det inlägget på din
blogg var ju moa!
fin tjej fin personlighet och någon som är värd ett navel smycke! :)
Länk till smycket : http://ohiocenter.se/product_info.php?products_id=293 ''




internet mobbning.

Glitter GraphicsGlitter GraphicsGlitter GraphicsGlitter GraphicsGlitter GraphicsGlitter GraphicsGlitter GraphicsGlitter Graphics
Glitter GraphicsGlitter GraphicsGlitter GraphicsGlitter GraphicsGlitter GraphicsGlitter GraphicsGlitter GraphicsGlitter Graphics
''orkar inte kolla stavningen ''

visste ni att internet mobbning är exakt lika fult som vanlig mobbning? så sjukt fult att försöka trycka ner någon bakom skärmen. Det som är dåligt är att det så vanligt med internet mobbning nu för tiden. tex på facebook,youtube,twitter, bildagboken, msn ja alla möjliga sidor! själv så tänkte jag idag skriva ett inlägg om internet mobbning.  Oftas så börjar internet mobbning med att folk lägger ut bilder på sig själv och vissar hur dom ser ut och sen kommer spydiga kommentarer som ful eller hur fan kan man se ut som dig. Tro mig jag vet det jag har själv varit med om det och jag vet nog att många känner igen säg vad jag just nu förklarar sen finns det folk som skriver saker genom nätet?.. eller är jag ute och cyklar det tror jag inte va.? ne men finns människor som skriver som ett tex i chatten på facebook och man trycker ner folk genom att skriva  kränkande ord som hora cpe bög fitta idiot tjockis ovs, Ni förstår vart jag vill komma och det här med internet mobbning det är inget som kommer försvinna eller jo kanske när internet dör ut och vilket är om några miljonr år eller så.. Men då har säkert någon ny sida kommit som man trycker ner folk med.
FATTAR inte ni som håller på med internet mobbning att folk mår skit dåligt av det?!
ni vet att de räcker att folk skriver  den här symbolen ( -.- ) till någon och man ska känna sig dålig och att man inte svarar när någon. Sen är de bara jag som tror att folk är sura när som inte skriver
'' :D :) ;) '' <-- smilysar tillbaka? alltså  jag tror faktiskt jag inte är ensam om det här jag skriver just nu. För jag vet att folk ofta klagar på mig när jag inte svarar och när jag inte skriver smilysar så frågar dom ofta om jag är sur eller så..

Någon som känner igen sig?
eller är jag helt ute och cyklar..? ;)

igga min stavning det är också en sak folk brukar trycka ner mig för min stavning kan säga så här,
HAR aldrig vart bra på svenska med stavning och lär aldrig bli* :)



puss på er* ;)


fuck it up?

Tjenixen! ;)
kär igen?
ja jag tror fan i mig jag har blivit kär det börja med att jag gilla killen i smyg sen så när han börja snacka med mig mera och när jag ser han blir jag helt stum. Men om man inte vågar satsa så händer det ju inget och grejen är att jag orkar inte bli sviken mer och sen sitta i mitt rum och tycka synd om mig själv .. hahah?
hans ögon gör mig varm hans röst gör mig stum hans kropp gör mig het.. oj oj.. ;)

VARNING KÄNSLIGA TITTARE





Phaha ser ni inte hur mysigt dom har det?! :(

puss på er* ;)


asså det är inte intressant med text..?

själv så tycker jag det är skit tråkigt att läsa massa text när man bloggar mer intresant med bilder och video blogger eller har jag fel.. ? men kanske ska börja video blogga lite mera och lägga ut mer bilder.. ;)


ta en kopp kaffe... ?

hejsan! :D

nu tror jag fan jag ska ta en kopp kaffe och äta lunch.. har varit och ridit i 2 timmar fryser ju!
när kan värmen komma tillbaka..! Åhh. :( men den kommer la om ett halv år eller så men någon gång kommer den la eller ja det får vi hoppas men iaf. dagens för idag är att städa huset och gäst stugan eftersom vanda ska komma imorn och hon är alergisk mot djur och jag har tre katter så blir att städa allt!! fy va tråkigt men måste göras
which me good luck.. :D

Puss* ;)


MUSIK TIPS*

hej alla eller godmorgon :D.
nu tänkte jag ta och fixa ett inlägg om vad jag lyssnar på och ja vad säger ni här har ni lite småt och gott!
lite saker som jag brukar lyssna på. Är det bara jag som blir helt lugn av musik.. ? :o för när jag lyssnar på musik blir jag helt lugn i kroppen och bara känner pulsen stiga.. ;) tänk om inte musik fanns? vilket liv jag hade haft då..

1# amanda fondell- All this way

2#-Usher his mistakes :) riktigt skön låt.


3# jessie J -who you are den börjar efter 1 minut :).



kväll!


hoppas ni drömer fina drömar och sover riktigt gött för de kommer jag!  och btw lite bilder från mig och moa sen idag? haha.. vi är ju jätte söta minsam lika söta som ni som läser bloggen.. hah

Puss på er*


Lördag och #KALAS

godmorgon gott folk! dagens planer! först blir det att fixa sig och lite sånt för jag ska nämligen på kalas! ;)
men vet dock inte om jag orkar..? jag har sovit i 6 timmar.. Åh!:( måste försöka sova mera på kvällarna seriöst det här funkar inte. Och snart börjar ju skolan vet inte om jag ska tagga eller vad jag ska göra men något med att ladda för det iaf! men ha det bäst och så bloggar jag mer senare när jag kommer hem eller om jag gör ett inlägg sen.



uppdate #FREDAG

hej sötnosar! :)
har inte bloggat igår så mycket för jag har varit hos vanda men nu är jag här igen och ska blogga på och så men hur dagen var igår jo den va kanon bra! fick mysa med min bästavän och kolla på film äta gött! och bara leva livet det är det jag kallar en kanon fredag jag menar man behöver ju inte gå ut och fest bara för man ska ha kul...
men kan lika gärna va hos en kompis och bara leva livet! :).. Hmm för er som inte fattar så skriver jag ett inlägg om hur min fredag va. Så att ni får veta det!
`` en gammal bild på vanda´´
Puss*;)


Länkbyte!

tycker mina undebrara läsare kan kolla in den här fina bloggen som fju äger en jätte fin och bra blogg
att läsa så ni kan la gå in och kolla! väldigt fin kille för delen också och väldigt go och snäll!:)
med andra ord från mig en blogg värd att läsa.
http://www.nattstad.se/Fju
http://www.nattstad.se/Fju
http://www.nattstad.se/Fju


hjälp mig, Tv... ?

Hejsan alla och godmorgon !:)

hoppas ni har haft en underbar vecka och att ni får en underbar helg.
Men nu tänkte jag fråga om jag kunde få lite hjälp så där.. Vet ni något bra Tv program på helgen?.. Själv vet jag inga längre och därför frågar jag er just nu om ni kan något bra eller så kan ni la lägga en kommentar.
ha en trevlig helg!
Puss* ;)


jag finns för er!


jag fick nyss sen den här kommentaren och tänkte ta och svara på den nämner inte namn från vem det är men tjejen som skrev den vet det!

  • från tjejen :
sjukt fint skrivet!
Ser verkligen upp till dej efter ja läste detta!
Man kan verkligen inte tro att du var mobbad för du är så "populär" på facebook. Men man ska aldrig tro nåt om nån person direkt för man vet aldrig vad som kan ligga bakom det. T.ex du , du är jätte fin , ja skulle aldrig trott du var mobbad, föränn ja läste detta..
Du addade mej på facebook ett tag sen, så såg jag att du hade en blogg där de stod att du hade blivit mobbad

iaf, jag är ifrån Göteborg och har precis flyttat hit till Kinna, jag bodde i Kinna förut i 5 år. Så känner dem flesta i här. Men när ja började i skolan i augusti så lärde ja känna en person som inte alls var som hon är nu. men när ja lärde känna henne så var hon jätte schysst och sånt. Därför valde jag att börja i hennes klass, det var dock det största misstaget jag gjort!
Hon vände sig ryggen mot mej, alla började snacka skit, eftersom dem är dem populära i klassen typ, och lite i skolan..
Sen började några killar att
trakkassera

mej, jag brukade gråta varje dag , ibland i skolan i toaletten, för jag orkade inte med det mer! Allla hade gått emot mej. Och de värsta är att jag itne gjort dem NÅT, inte va jag vet iaf. Så alla tjejer började snacka skit om mej. Och ibland så mår jag så dåligt o blir så stressad att gå in i mitt klassrum för är hela tiden rädd för att nåt nytt ska hända.. ibland brukar ja få sån stress att jag får jätte ont i huvudet eller i hjärtat. I vanliga fall är jag en jättte glad chey och skrattar skitmycket, men eftersom 1 enda tjej gjorde detta mot mej så vågar ja inte vara mej själv runt folk.. tack o lov att det är lov nu, så ja tänker inte mycket på det, vilket är bra. men är dock väldigt rädd för att börja skolan igen efter jullovet..
Ibland så brukar dem t.om slänga såna elaka kommentarer elr bara kolla bitchigt mot än, haha. Jag kan stå upp mot elaka männiksor jag kan vara elak om ja vill, men eftersom att dem flesta är emot mej så känns de som om ja inte kan stå upp mot mej själv. Plus när man säger att dem har gjort nåt förnekar dem det hela tiden, så därför för jag skulden hela jäcla tiden!! De roliga är att dem tjejerna som håller på är så töntiga i verkliga fall, dem skrattar åt köttfärs o säger att de ör deras lilla syster, sen så skrattar dem ihjäl sig :S haha, de enda roliga är att de inte är roligt :D
Dem är inte perfekta men endå så försöker dem kränka ner mej hela tiden.. :s
om ja säger personernas namn så kommer du bli jätte förvånad , för man kan inte tro att dem håller på med sånt.
Jag brukar gråta när jag kommer hem, och ibland gör de jätte ont i hjärtat. vill verkligen inte känna såhär..
jag har aldrig heller velat ha nån uppmärksamhet, men ja kan inte må såhär heller.. men direkt när man säger nåt så får man allt vänt emot sig. Ibland har ja tänkt självmordstankar.. men sen börjar jag tänka att de finns folk som älskar mej för den jag är.. ja är inte perfekt, men de behöver inte betyda att jag är elak eller kaxig ? eller..

aa det var nog det ja ville säga.. puss och kram, hoppas du mår bra och så!




svar från mig:
hej där! :) blir så glad och så ledsen när jag läser din kommentar först och
främst tack för att du läser min blogg och har antagligen fått en bra uppfattning om mig! jo som sagt ni vet ju inte hur jag såg ut förut men när jag är mogen och lägger ut dom bilderna på mig som jag såg ut förrut det vet jag än inte än när jag mogen att göra.. :( känns som folk kommer reta mig då och det vill jag inte verkligen inte folk ska göra.. finns helt underbara folk där ute som man kan lita på och sen
finns det fortfarande folk som inte har respekt! men tänkte svara på din fråga..
lyssna på mig nu..

dem tjejerna som håller på med dig det är helt och hållet ren avundsjuka det
lovar jag dom vill vissa att dom är någon i skolan genom att trycka ner dig det
du ska göra det är att du ska fan ta tag i saken och snacka med rektorn eller om det
går för långt gör du en anmälan tro mig jag har polis anmält flera fall i mobbning!
och killarna som
trakkasserar dig kan ju dra åt helvete jag vet hur killar är! tro mig..
killar i skolan som jag går i har kallat mig saker slagigt mig stoppat mig när jag är på väg hem.
dom har försökt med flera saker dra in mig på toan och allt men som tur finns det alltid folk som man kan lita på som hjälper en! finns även flera fina killar i min skola som går i 8an som gör mig riktigt glad ibland det räcker med att dom säger hej till mig och ler då mår jag redan bättre.. :)
men om du vill ha hjälp tjejen så ska du söka hjälp när skolan börjar för så som du har beskrivit det..
det är fan inte okej. och alla är inte i mot dig jag är vid din sida och om du vill att
jag någon gång ska komma till din skola så kan jag ta och komma och hjälpa dig
för ingen ska behöva känna så! ingen.  du är värd mycket det märker jag du har ett stort hjärta stå för den du är och håll huvudet högt!

big love till dig tjejen
be strong ♥



kom ihåg du är inte ensam!.. har säkert hundrastav fel och kostiga meningar men jag stavar som en åsna rent ut och sagt. och orkar inte kolla stavningen nu.. :)

behöver ni lätta på hjärtat? bara lämna en kommentar jag läser och lyssnar och svarar
jag finns här för er det är därför jag bloggar. För eran skull.



godmorgon mina fina vänner ♥

Godmorgon mina fina underbara läsare! 

dagens planer för den här dagen.. redan torsdag ju!
  • städa mitt rum eftersom moa har varit här och när hon och jag är då blir det seriöst kaos i mitt rum..
  • ut på promenad snabbt gör det varje morgon nu för tiden man blir piggare om man får frisk luft!:)
  • ringa gisela och kolla om vi kan sova över eller något orkar inte vara hemma..
  • fixa en ny design igen tröttnar så fort på designer haha..tror jag bara har haft den här i tre dagar eller något
det är mina planer idag får se hur mycket jag gör av det haha.. ;)
tror dock inte mycket kommer bli gjort eftersom jag sitter just nu i sängen och lattar mig
alltid lika trevligt att mysa med katten :D..
döm mig inte för utsidan, när det är insidan som räknas.


förhoppningar på detta året!

hej sötnosar igår som sagt var jag med moa! :)
riktigt kul var det eftersom det va ett tag sen.. Va det bara jag som märkte stormen som va ute?..
fyfan va det blåste! Och så snöa det ett bra tag så jag och moa gick ut i snön och lekte eller ja vi dansa
eller försökte att dansa.. haha :D men det var kul har inte skrattat då mycket på bra länge! så just nu är livet underbart och jag ler för det mesta och det har jag gjort i en vecka nu faktiskt helt otroligt..? jag som alltid brukar vara så himla tjurig! men helt plötsligt mår jag bra när jag har fått stöd från er?
ni fattar inte hur mycket det betyder för mig tack så mycket! ♥
www.commenthaven.com
så här vill jag att mitt år ska va och hoppas på att det blir så!
först vill jag jobba upp mina betyg och börja ta skolan seriöst och alltid göra läxorna och bli
en duktig flicka så min mamma och pappa kan va stolt över mig och att dom inte ska
behöva skämmas över mig.. :( sen så är det ett måste med att sluta röka jag kan säga så här
rökning tro fan i mig det dummaste jag har börjat med min kondis försämras för varje cigg jag tar och får
konstant slem hosta! fyfan för cigaretter säger jag bara! och en annan sak jag ska börja med nu år 2012 det är
att gyma och börja få upp kondisen bra igen som jag hade den förut och va ute med min mamma och jogga
minst 3 gånger i veckan. Så kommer hon också i gång och inte bara jag. Hmm..
Något mer? jo juste att vara snällare och mycket gladare än förut och att jag ska vara mer hjälpaktie
och bry mig mera och inte vara rädd för att sätta stopp för något! ni kanske inte fattar vad jag menar men att om jag ser folk som mår dåligt ska jag hjälpa dom och inte bara gå förbi. :)

jag kan säga så här jag är så jävla trött på mitt förra liv och allt skit som har varit
och nu måste det bli en förändring innan jag går ner helt och hållet och mina föräldrar!
så hoppas 2012 blir ett bra år.. ♥




Tisdags kväll..

Hej sötnosar just nu är jag med min bästavän moa. Riktigt trevligt kan jag ju säga
just nu sitter vi och dricker gött och käkar massa chips. :) livet är underbart just nu!
ängtligen förstår folk vad jag har gått i igenom i alla år! och dom har förmodligen ändrat sin syn på mig.
och nu hoppas jag att ni inte ser mig som en kränkande människa.. Jag är faktiskt jätte snäll! :D
men nu ska vi snart dra ut i snön och göra lite saker snöbolls krig! hah du kommer dö underbara moa!
sen så blir det att kolla på gustav den där katten som käkar lasang.
ha en go kväll!






jag var mobbad!


säkert hundra stavfel och fel med Meningar och allt men läs bara. -.-

många frågar mig om haha det där med att jag har varit mobbad..

och här har ni svarar på skiten orkar inte hålla mig inne det mera!



ja jag var mobbad sjukt mobbad i 4 år på grund av hur jag såg ut blev ner retad för min vikt,

hår, kläd still allt som gick att bli mobbad för. jag hade klumpen i magen varje jävla dag

när jag gick till skolan. Varje dag undrade jag vad ska dom kalla mig idag va ska dom mobba mig för? jag ställde mig samma jävla fråga i hela 4år.. Men sen så bytte jag skola till fritsla och då blev jag inte lika mycket mobbad inte ner slagen iaf. Men kallad för fet ful häxa ovs det fick jag fortfarande höra varje dag. Vet ni vad som retar mig mest? att det va bara en tjej i hela den skolan som snacka med mig när jag kom till skolan, och först va de jessica. Hon va den förra nya tjejen och jag har en sån respekt till henne än i dag. Sen några dagar efter hittade jag en kompis. Och hon hette andrea hon fanns vid min sida och vi är kompisar än idag ♥. massor av kärlek till dig Andrea! aja. men ska fortsätta med min mobbning historia. Ehm.. jo juste jag va osynlig jag var någon folk gilla att klanka på jag var deras lilla hack kyckling :). Tro mig försökte ta mitt liv flera gånger. åren gick och jag blev äldre.

fick former och bestämde mig för att gå ner i vikt. Började banta.. ;) vet att det låter fel fast jag gjorde på fel sätt.. jag slutade äta helt och hållet med då kom socialen på mig. så fick jag åka på ungdoms grej i några dagar. Sen fick jag hjälp från socialen att må bra hemma och skolan. gick regelbundet till kuratorn och snacka med henne allt va helt underbart sen börja bråken med tjejerna i skolan det va kaos bråk varje dag om avundsjuka rykten skit snack allt! Gash.. sen fick alla tjejer gå hos kuratorn och få hjälp. :o hah. Som sagt mitt liv än så länge har inte varit så jävla enkelt.

Hmm..? åren gick och jag blev smal och börja i en ny skola jag börja i engelska skolan det kan jag fan i mig säga att det ångrar jag som inne i helvete men fick goa vänner där men blev utslängd där i från bara för jag gjorde dum heter :) & då börja jag på eriklslund den skolan som jag gick i från första början och går där idag också tog huvudet högt och visade mig är ingen man leker med och nu har folk för de mesta respekt för mig eller vad ska man kalla det ingen mobbar mig längre ingen slår mig och jag hur mår jag idag ?

Jo jag mår bra för de mesta försöker fortfarande gå ner i vikt för tycker jag fortfarande är för fet. Det är något som sitter i mitt huvud efter som jag blev mobbad i 4 år dock så försöker jag inte ta livet av mig längre hah. Och jag försöker sluta med alla andra dum heter och försöker ta an med mina studier och sluta röka helt :), och va en snäll flicka och få en bra framtid! Jag vet själv att jag kan lyckas alla kan lyckas i livet bara att man måste göra en förändring!

Jag har börjat, och för ni som är mobbade jag finns alltid att prata med bara att skriva din mail i en kommentar eller adda mig på facebook jag finns alltid där för er! ♥



beroende...?

helt klar är jag äkligt beroende av facebook! nog den värsta sidan jag har blivit meddlem på det går inte att sluta lovar alltså det är värre än cigg fyfan säger jag bara. :( haha kommer aldrig kunna skaffa ett liv och jag vet att ni håller med mig för det kan inte va bra jag som tycker det... :o


next borås :)

nu drar jag in till stan och handlar lite, en plattång är ett måste!
min har ju gått sönder.. :( men men det här blir säkert jätte bra funderar på att köpa den här.. :D
Hmm... Men vi får la se vad det blir!
Remington S3500 Plattång


nyårslöften

1: sluta helt med cigg och sånt skit!
2: börja på gym och träna bort fetet helt och hållet
3: när jag är helt nöjd med min kropp ska jag ta navel piercing. :)
4: ta läxorna förre allt annat.
5: hålla min vegetariska kost även hemma!
6: inte äta godis på 1år.
nu vet ni mina nyårslöften något jag minsam får kämpa för men aldrig är något omöjligt
bara försöka och om man inte lyckas vad gör man då?
jo man försker igen ända tills man lyckad

puss på er!♥


igår kväll!

hej alla och förlåt för dåliga uppdateringar..
men igår va det ju nyårsafton själv fira man de med att vara med sin bästavän för mig duger det!
och vad som hände igår jadu det undrar jag också. Men tror inte så mycket va ute och sån skit och film mys feta sig ovs..♥ gårdagens middag och lite annat i bilder :)
vi började med att äta kyckling tacos det var riktigt gött kan jag ju lätt säga!
och sen efter vi hade ätit de så gick vi på allt godis och chips och så klart julmust! :)
tjockisar ♥
och juste till det sista vill jag önska alla som läser min blogg ett riktigt gott nytt år! ♥


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se