shoppat !

hej alla fina , har shoppat sönder mig idag och det känns awesome bilder
kommer senare idag förmodligen ! :) men iaf ska försöka hitta en ny jacka som jag
ska köpa, (: det behövs iaf,har ni förslag kan ni la skriva en kommentar !
pussar :)


baby de går bra ! (:

hej alla har kommit hem idag och de känns helt jävla underbart min säng underbara säng ska aldrig dumpa dig '(: får la se om jag ska va me någon kompis imorn saknar dom bästa kompisarna, finns inget bättre än er !
-vet ni hur tråkigt de är att sitta på en buss i flera timmar ?:) svar: dö tråkigt
men ja nu sitter jag lite så här halv myssigt i sängen så här 22:42 (:  underbart !
oj, just glömde säga att jag har färgat håret brunt .......;)


dagen i norrköping !

hej alla kära läsare idag har jag ba shoppat i dena värmen eller vad ska jag säga ? först va de skinnnaade sol sen blev de åska och åskan slog ner 50 meter i från oss när vi satt på city gross och luncha  jag stog så klart
och ja de va skit gott ^^ ska fan bli japanes :'p  hah men ah förre så va vi och handla , jag fick ett par converse
ganska awesome faktsikt sen träffa jag bella de var 1 år sen typ förfan va jag har saknat henne ! hon kanske kommer i morn hoppas jau, men nu ska ja va social me jonte
'' bild på skorna''


bloggtorka

hej alla  har inte blogga bara för de  me polisen har inte orkat men ah nu ska de bli uppdateringar igen ! och nu sitter man i skärblacka och inte gör ett piss :) nu lyssnar man på fest hoss mange helt okej låt faktiskt !


polisen ,

angående gårdagen me polisen som jag har itne skrivit om det va så här , jag och en va ute och fiska , och då kommer ett gäng me ungdomar typ 17-18 åldern
oh säger man får inte fiska här !
då säger min kompis vi har tillstånd ,
du säger killen i gänget för vem ?
min kompis : rita
killen : rita är min farmor, och va är ditt namn??
min kompis : *******
killen : HAHAHAHHAHAHA du låter som en tjejröst
asså grejen va det vi va liv rädda för asså dom kunde putta ner oss och massa
sen sluta vi fiska och gick hem , jag gick till rita och fråga om de va så att han var hennes farmor , då säger hon nä och sen kommer dom ungdomarna de va runt 7 stycken , då går rita fram till han och frågar är jag din farmor ?
då säger han vad snackar du om ?  rita: ja du har sagt att jag är din farmor till henne
och då vänder han och försöker gå då tar rita tag i hanns tröja och då får han typ damp och slår/puttar ner henne på marken  och då reagerar tomas och bosse dom som satt me rita  , för de va två tjejer osom gick fram till rita och skrek va fan hålleru på me ??!! och typ försöker slå eller ngt då tar bosse och tomas tag i en av som så att dom inte gör något , men tjejen som tomas håller får typ damp och skreker och sparkar han i skrevet ! , då gör han själv försvar och tar ner henne på marken och då kom sler tjejer på tomas och så  springer nåra tjejer i från och dom som tomas och bosse hållde gick men då kommer anki som va me bitte på wc  och då kommer tomas fram till anki ( hans fru) och dom frågar va fan äre som händer ?? och då säger tomas hon i rosa trjöa sparka mig i skrevet då reagerar anki och springer efter henne typ och säger till dom två ungdomarna ska komma direkt och dom vända ? , och då sa hon ni sätter er där nu !  och så frågar och  VARFÖR SPARKAR DU MIN MAN i SKREVET
och sen kommer jag ba ihåg att rita bad mig komma me telefonen så vi kunde ringa polisen  jag gjorde de jag svär på gud jag va liv skraj sen efter ett tag kommer polisen och förhörde alla och vissa av dom får skade stånd och eftersom jag är vittne eller va de heter så kommer polisen kontakta mig oxå. som förhörde mig jag brött ihop och börja gråta , får de va så mkt jag orkar inte skriva exact allt som har hänt de va många mer inblandade.
rita fick märken på handen svulanad och massaa ..
och tomas vet ja inte ,


walla dags att börja på nytt ? d:

aja nu får man ta och glömma allt de gammla bäst så vara sig själv och så så här är ja therese jenny jossefin stenhoff. :D aja idag ser dagen utt så här då broshan kommer och de ska bli nice :) träffa han barn elr ah min kusin :D men nu ska ja fixa lite skti puss hej


veckan , läs vetja

ja och jag har åkt helikopter bilder kommer nu nåra iaf så jävla många jue men laddar upp alla bilder på facebook så ni som har mig får kolla på dom där ,;)


okeeej?

- mitt namn är jonte okej?
haha han är beroende aja men sitter i husvagnen med '' jonte w'' hahaha beroende av datorer är han aja iaf gårdagens story kommer nu : badade träffa sis ,träffa jonte , fest.
awesome du, sov över me jonte igår me  xd men nu nördar vi spel puss hej


just nu !

hej alla underbara ! jag har faktiskt massa tankar i min skalle ? vad skulle ni tycka om att jag färgar håret mörk brunt och pircar läppen asså under läppen :o? fan va snyggt de hade vart jag får men funderar om jag ska , behöver en förendring ! då det ska la bli bra .. ;)
ni får la se vad som händer så följ vet jag,
btw nu sitter jag i husvagnen ska va där i 3 veckor underbart faktiskt träffade min walla syster idag , hah man blir ju lite smickrad när typ alla på camping säger att man är snygg, ;) nu ska jag dunka musik och chilla så ser min fredag utt !
webcam to gif
Webcam to gif


suck suck,

hej alla nu sitter jag på bussen internet finns det iaf på den suttit på bussen i snart 6 timmar eller ngt så jävla tråkigt men är framme om 39 minuter så jag typ längtar hej stockholm säger jag bara slipper tråkiga mark i 3 veckor iaf !
något postivit  , herrugud va alla har blivit osociala ?O: men ah , får la se om jag hittar nåra guzzar i norrköping (;
nu lyssnar man på musikf1nice eller något (:


fuck för spotify

nu blir jag fan arg jag kan ju inte ens lyssna på spotify längre . -.- hatar spotify premium eller va fan de heter, men btw har inget att göra kanske dra in till borås elr ngt , träffas säg till då!




hey där'






blogg torka ~

oj vad dåligt det har blivit med uppdateringar men nu tänkte jag  svara på frågorna som har kommit 

Postat av: emmis

vad heter din bästavän?
svar :  vanda johansson heter hon hon är den ända av mina kompisar som jag litar till 100 %, och hon  är helt underbar och min snygging !

Postat av: kenny

har du ngn pojkvän?
svar : nej det har jag inte och vill inte ha häller , dom är bara omogna i den här åldern ^^

Postat av: anna h

vilka program göra du dina headers på ?:)
svar : em det är olika men ioftas photoshop b.l.a och picasa , paint, :)


btw en bild på mig & vanda !

och en bild på mig :) ny tagna



awesome kväll!

jag har kollat på ulrik munther  idag och jag fick en autograf av ulrik , på mina nya skor ! awesome
han var assss bra älskar han , nu sitter jag hoss amalia :)! och jag ska inte blogga så mkt mer :)
blogga mer senare


dagen kommer bli awesome !

hej alla söta nu taggar jag för ulrik munther med bebeyyssaarrna emelie och amalia! kom bli feta nice !
och nu håller jag på att få damp på alla cpe fitttt fluggorna , dööö
men ah nu ska jag vara lite seriös :)  jag håller på fixa mig och snart kommer la emelie och hämtar mig så drar vi till kinna och träffar amalia där och hänger awesome !


tackar sötnosen amalia för headern hon är värd en länkning !
http://amaliaordetewallberg.bloggplatsen.se/



och har ni lust att göra bilder till mig / header elr ngt så maila då till
 [email protected]


RSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se